Slow Server

Jimmsp

Senior Member
Joined
Jan 9, 2011
Messages
1,171
Location
Green Valley, Arizona, USA
Lightroom Experience
Advanced
Lightroom Version
Classic
This morning my time in AZ USA, the server response seems much slower than usual. Every other site I visit is still quick.
 
Joined
Sep 29, 2007
Messages
23,918
Location
Isle of Wight, UK
Lightroom Experience
Power User
Lightroom Version
Cloud Service
Hmmmm, stats look ok from here. Is anyone else seeing issues?
 

Jimmsp

Senior Member
Joined
Jan 9, 2011
Messages
1,171
Location
Green Valley, Arizona, USA
Lightroom Experience
Advanced
Lightroom Version
Classic
About an hour later it is now back to normal.
Random issues.
 
Joined
Sep 29, 2007
Messages
23,918
Location
Isle of Wight, UK
Lightroom Experience
Power User
Lightroom Version
Cloud Service
Weird. Thanks for letting us know. Shout if you see it again!
 

RoyReed

Member
Joined
Apr 29, 2017
Messages
43
Location
London, UK
Lightroom Experience
Advanced
Lightroom Version
6.x
I saw this yesterday and again this morning. The server just seemed to hang for about 20secs before responding. This happened both on clicking a link to a new page and on the Alerts dropdown.
 
Joined
Sep 29, 2007
Messages
23,918
Location
Isle of Wight, UK
Lightroom Experience
Power User
Lightroom Version
Cloud Service
Odd, very odd. Is it just the forum or the whole site?
 

RoyReed

Member
Joined
Apr 29, 2017
Messages
43
Location
London, UK
Lightroom Experience
Advanced
Lightroom Version
6.x
It was the whole site (for me). It's all working fine now.
 
Joined
Sep 29, 2007
Messages
23,918
Location
Isle of Wight, UK
Lightroom Experience
Power User
Lightroom Version
Cloud Service
Ok, let us know if you notice it again for more than a minute or two
 
Top