• Welcome to the Lightroom Queen Forums! We're a friendly bunch, so please feel free to register and join in the conversation. If you're not familiar with forums, you'll find step by step instructions on how to post your first thread under Help at the bottom of the page. You're also welcome to download our free Lightroom Quick Start eBooks and explore our other FAQ resources.
  • Stop struggling with Lightroom! There's no need to spend hours hunting for the answers to your Lightroom Classic questions. All the information you need is in Adobe Lightroom Classic - The Missing FAQ!

    To help you get started, there's a series of easy tutorials to guide you through a simple workflow. As you grow in confidence, the book switches to a conversational FAQ format, so you can quickly find answers to advanced questions. And better still, the eBooks are updated for every release, so it's always up to date.

Puget Systems 0.93 beta benchmark failed to run - anyone have a version that does run?

PhilBurton

Lightroom enthusiast (but still learning)
Premium Classic Member
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,580
Location
California, USA
Lightroom Experience
Intermediate
Lightroom Version
Classic
Lightroom Version
Lightroom Classic 11.01
Operating System
  1. Windows 10
I am about to install a new NVidia 3060 Ti card that I scored recently. (No, I did not pay a scammer or price-gouger.)

Right now my otherwise modern system still has an ancient NVidia 660 Ti card. I was hoping to run the Puget Systems Lightroom benchmark with the old and new cards, and post the results here.

When I ran the benchmark I got this error message:

1637897292446.png


Puget Systems provides tech support only for people who have purchased systems from them. There doesn't seem to be any way to report this issue to them. So I think my only approach is to run an older, but known good, version of their benchmark. Anyone have such a version?

Phil Burton
 
Top