• Welcome to the Lightroom Queen Forums! We're a friendly bunch, so please feel free to register and join in the conversation. If you're not familiar with forums, you'll find step by step instructions on how to post your first thread under Help at the bottom of the page. You're also welcome to download our free Lightroom Quick Start eBooks and explore our other FAQ resources.
  • Stop struggling with Lightroom! There's no need to spend hours hunting for the answers to your Lightroom Classic questions. All the information you need is in Adobe Lightroom Classic - The Missing FAQ!

    To help you get started, there's a series of easy tutorials to guide you through a simple workflow. As you grow in confidence, the book switches to a conversational FAQ format, so you can quickly find answers to advanced questions. And better still, the eBooks are updated for every release, so it's always up to date.

Slideshow module problems with slideshow

Uschi

New Member
Joined
Oct 3, 2018
Messages
1
Lightroom Experience
Intermediate
Lightroom Version
Cloud Service
Lightroom Version
Lightroom Classic CC version 7.5
Operating System
macOS 10.13 High Sierra
Hi There I use Lightroom Classic CC, Version 7.5. I cannot run a slideshow - a window pops up saying: Dynamic Link Media Server failed to launch Please try relaunching the app. If the problem persists, you may want to re-install Lightroom.

Has anybody faced the same problem and found a way so solve it? Thank you very much
 
Joined
Jul 8, 2018
Messages
5
Location
Pacific Northwest, USA
Lightroom Experience
Beginner
Lightroom Version
I was seeing this Dynamic Link Media Server error with 7.5 in other places (primarily video handling). It seems to have gone away for me with the update to Lightroom Classic 8.0. Maybe it fixed slideshows as well? They do work for me on the combination of High Sierra and Lr 8 but I can't say that I used them in Lr 7.5.
 
Top