Problem with PS CC 2020 Healing Brush Tool...

Joined
Nov 13, 2017
Messages
88
Location
Marathon, FL
Lightroom Experience
Advanced
Lightroom Version
Classic
Lightroom Version
LrC v9.3
Operating System
macOS 10.15 Catalina
After the recent upgrades, the healing brush in PS is leaving black circles when applied to a selected area of an image. Tool reset isn't working, nor are changes to settings, etc. The only 'fix' I've found is to constantly close PS, then reopen it.

Anyone else seeing this? Or, have a fix??
 
Joined
Jul 2, 2015
Messages
10,389
Location
Netherlands
Lightroom Experience
Power User
Lightroom Version
No, I am not seeing this. Make sure you uncheck ‘Legacy compositing’ in Preferences - Performance. If that doesn’t solve it then try different GPU settings in the same tab.
 
Joined
Nov 13, 2017
Messages
88
Location
Marathon, FL
Lightroom Experience
Advanced
Lightroom Version
Classic
No, I am not seeing this. Make sure you uncheck ‘Legacy compositing’ in Preferences - Performance. If that doesn’t solve it then try different GPU settings in the same tab.
The 'Legacy Compositing' box is unchecked. I'll look at the other settings. Thanks!
 
Joined
Nov 13, 2017
Messages
88
Location
Marathon, FL
Lightroom Experience
Advanced
Lightroom Version
Classic
Having finished yesterday's projects, I haven't had a chance to get back into PS yet to fiddle with settings, etc.

However, I see that Adobe released an update for PS overnight which was said to include 'bug-fixes,' so (hopefully) this issue is one which was addressed.
 
Top