• Welcome to the Lightroom Queen Forums! We're a friendly bunch, so please feel free to register and join in the conversation. If you're not familiar with forums, you'll find step by step instructions on how to post your first thread under Help at the bottom of the page. You're also welcome to download our free Lightroom Quick Start eBooks and explore our other FAQ resources.
  • The August 2019 Lightroom updates are now available. Lightroom Classic includes advanced GPU support, batch HDR/pano merge and more. Lightroom (cloud-based service) has deleted photos on the desktop/mobile apps, as well as video support and batch metadata editing on Android. The Missing FAQ and Edit Like a Pro eBooks are already updated for the changes.
  • Stop struggling with Lightroom! There's no need to spend hours hunting for the answers to your Lightroom Classic questions. All the information you need is in Adobe Lightroom Classic - The Missing FAQ!

    To help you started, there's a series of easy tutorials to guide you through a simple workflow. As you grow in confidence, the book switches to a conversational FAQ format, so you can quickly find answers to advanced questions. And better still, the eBooks are updated for every release, so it's always up to date.

Develop module lot image

Joined
Jan 2, 2019
Messages
2
Lightroom Experience
Intermediate
Lightroom Version
Classic 8
Lightroom Version
8.1
Operating System
Windows 7
When I go from library module to develop module to edit, I lose my image. If I click on the crop icon, the image re appears Any suggestions ?
 

Jimmsp

Active Member
Joined
Jan 9, 2011
Messages
991
Location
Green Valley, Arizona, USA
Lightroom Experience
Advanced
Lightroom Version
Classic 8
How are you moving modules?
If you are in the Library module, and have clicked on a photo, what happens if you type a "d" (for Develop) ?
 
Joined
Sep 29, 2007
Messages
21,534
Location
Southampton, UK
Lightroom Experience
Power User
Lightroom Version
Cloud Service
That sounds like a graphics processor driver issue. Go to Preferences > Performance and uncheck Use Graphics Processor and see if that helps. If it does, go to the graphics card manufacturer’s website and see if there’s an updated driver that would allow you to turn that checkbox back on.
 
Joined
Jan 2, 2019
Messages
2
Lightroom Experience
Intermediate
Lightroom Version
Classic 8
Thank you for the advise, I replaced my graphic card, all is well and smoother as well
 
Top