Is everyone receiving forum emails correctly?

Joined
Sep 29, 2007
Messages
21,381
Location
Southampton, UK
Lightroom Experience
Power User
Lightroom Version
Cloud Service
I seem to be having problems receiving emails from the forum - and yes, I realise that's quite stupid!

Is everyone else receiving emails normally, for example, new private message notifications?
 
Joined
Sep 29, 2007
Messages
21,381
Location
Southampton, UK
Lightroom Experience
Power User
Lightroom Version
Cloud Service
LOL! That's a good point. No, I haven't sent out any broadcast emails, but I was wondering if you were receiving PM notification, thread notification, that kind of thing. I've just found a PM box full of PM's that I didn't know about.

But since Geoff's receiving ok, I think it must just be down to my email accounts. The domains are now on the same host, so I'll get hold of the host and see if they can figure out what's going on.

Thanks guys!
 

b_gossweiler

Senior Member
Joined
Jun 19, 2009
Messages
3,207
Location
Zurich, Switzerland
Lightroom Experience
Advanced
I receive my PM and thread notification EMails without any problems.

Beat
 
Joined
Dec 7, 2007
Messages
1,871
Location
Puget Sound
Lightroom Experience
Intermediate
Lightroom Version
5.x
Victoria,

I sent two PM's to you today, but have not recieved any reply. I do not know if you are busy, or if they have not been received. I can understand the former, but would like to correct the latter if it is happening. Any thoughts?

--Ken
 
Joined
Sep 29, 2007
Messages
21,381
Location
Southampton, UK
Lightroom Experience
Power User
Lightroom Version
Cloud Service
Ken, my apologies, I wrote the reply and apparently didn't hit send! You should now have a PM.
 
Top