• Welcome to the Lightroom Queen Forums! We're a friendly bunch, so please feel free to register and join in the conversation. If you're not familiar with forums, you'll find step by step instructions on how to post your first thread under Help at the bottom of the page. You're also welcome to download our free Lightroom Quick Start eBooks and explore our other FAQ resources.
  • Stop struggling with Lightroom! There's no need to spend hours hunting for the answers to your Lightroom Classic questions. All the information you need is in Adobe Lightroom Classic - The Missing FAQ!

    To help you get started, there's a series of easy tutorials to guide you through a simple workflow. As you grow in confidence, the book switches to a conversational FAQ format, so you can quickly find answers to advanced questions. And better still, the eBooks are updated for every release, so it's always up to date.
  • 17 August 2022 It's Lightroom update time again and there's a couple of minor improvements as well as new lenses and bug fixes! See this blog post for Lightroom Classic and this blog post for the Lightroom Cloud Ecosystem changes.

Different exposure between edit and develop modules

Joined
Aug 12, 2020
Messages
59
Lightroom Version
11.3.1
Operating System
  1. macOS 10.15 Catalina
Hi, I'm seeing different exposures between the develop and editing module. IE if I AUTO adjust exposure in Develop module that change will not display in the Library module.

What have I done? How do I fix it?

Thanks,

Dennis
 
Joined
Apr 3, 2012
Messages
1,613
Location
Bay Area, California, USA
Lightroom Experience
Power User
Lightroom Version
Classic
f I AUTO adjust exposure in Develop module that change will not display in the Library module.
That's a known bug in LR 11.3.1 that Adobe is investigating:
https://community.adobe.com/t5/lightroom-classic-bugs/p-library-previews-not-updating/idi-p/12897363

Have to say the latest upgrade has been acting a bit irregular.
Based on forum comments, LR 11.3 and 11.3.1 have been the buggiest releases in a very long time. Consider rolling back to 11.2 for now.
 
Joined
Aug 12, 2020
Messages
59
That's a known bug in LR 11.3.1 that Adobe is investigating:
https://community.adobe.com/t5/lightroom-classic-bugs/p-library-previews-not-updating/idi-p/12897363


Based on forum comments, LR 11.3 and 11.3.1 have been the buggiest releases in a very long time. Consider rolling back to 11.2 for now.
Yeah thanks John, I'm seeing other issues with copying and pasting and it not showing up in library mode.

So going back to 11.2 I won't lose any work? Is this correct?

Thank you sir.

d
 
Joined
Sep 29, 2007
Messages
23,679
Location
Isle of Wight, UK
Lightroom Experience
Power User
Lightroom Version
Cloud Service

Woodbutcher

Active Member
Joined
Mar 3, 2015
Messages
254
Location
Austin, TX
Lightroom Experience
Advanced
Lightroom Version
Classic
Wait, 11.2 has the publish bug, right? I'm happy that's working now. But I get random startup crashes. Like it crashes before the splash screen sometimes. on 11.3.1

Sorry, I started to derail this thread. Guess I'll consider going back also.
 
Top