• Welcome to the Lightroom Queen Forums! We're a friendly bunch, so please feel free to register and join in the conversation. If you're not familiar with forums, you'll find step by step instructions on how to post your first thread under Help at the bottom of the page. You're also welcome to download our free Lightroom Quick Start eBooks and explore our other FAQ resources.
  • Stop struggling with Lightroom! There's no need to spend hours hunting for the answers to your Lightroom Classic questions. All the information you need is in Adobe Lightroom Classic - The Missing FAQ!

    To help you get started, there's a series of easy tutorials to guide you through a simple workflow. As you grow in confidence, the book switches to a conversational FAQ format, so you can quickly find answers to advanced questions. And better still, the eBooks are updated for every release, so it's always up to date.
  • It's Lightroom update time again! There's new Presets in all versions, Super Resolution on the desktop, new Sharing options and more. See this blog post for Lightroom Classic and this blog post for the Lightroom Cloud Ecosystem changes.

Color labels not appearing in film strip in LR Classic

jgold

New Member
Joined
Mar 22, 2019
Messages
7
Lightroom Experience
Intermediate
Lightroom Version
Lightroom Version
10.2 latest
Operating System
  1. macOS 10.15 Catalina
I have the latest lr Classic running on my imac, Catalina 10.15.7 When I apply a color label to a picture,it does not appear in my film strip. Other labels do but not color.
Enclosed is a picture of my film strip. All of the pictures have been labeled red
 

Attachments

  • Screen Shot 2021-06-09 at 7.57.30 PM.pdf
    308.8 KB · Views: 14
Top