• Welcome to the Lightroom Queen Forums! We're a friendly bunch, so please feel free to register and join in the conversation. If you're not familiar with forums, you'll find step by step instructions on how to post your first thread under Help at the bottom of the page. You're also welcome to download our free Lightroom Quick Start eBooks and explore our other FAQ resources.
  • The December 2019 Lightroom updates are now available. Lightroom Classic is just bug fixes and new cameras in this release, but it fixes a whole load of macOS Catalina issues.
    Lightroom (cloud-based service) has export options and direct import on iOS and the ability to contribute photos to someone else's account from the desktop/mobile apps.
    The Missing FAQ and Edit Like a Pro eBooks are already updated for the changes.
  • Stop struggling with Lightroom! There's no need to spend hours hunting for the answers to your Lightroom Classic questions. All the information you need is in Adobe Lightroom Classic - The Missing FAQ!

    To help you get started, there's a series of easy tutorials to guide you through a simple workflow. As you grow in confidence, the book switches to a conversational FAQ format, so you can quickly find answers to advanced questions. And better still, the eBooks are updated for every release, so it's always up to date.

Bug Report Sept. 25 2019 update

broden01

New Member
Joined
Aug 9, 2015
Messages
9
Lightroom Experience
Beginner
Lightroom Version
Lightroom Classic v 8.4.1
Operating System
Windows 10
I posted this bug report this morning Sept 26.
"Switching from library or map modules to develop module results in a black screen.
Switching back is normal.
The only way to edit is to shut down the application and restart.
I am using Windows 10 Pro Build 17763.737. This bug came with the update installed 2019-09-25. "
Posting here just as a heads up.

Broden
 
Joined
Jul 2, 2015
Messages
9,317
Location
Netherlands
Lightroom Experience
Power User
Lightroom Version
If that was really a bug in Lightroom, complaints would be all over the place. More likely it is a problem with your graphics card. Make sure you have the latest version of the grapics card drivers. And try to disable the GPU acceleration in Lightroom: Go to preferences - performance and turn it off.
 

Jimmsp

Senior Member
Joined
Jan 9, 2011
Messages
1,019
Location
Green Valley, Arizona, USA
Lightroom Experience
Advanced
Lightroom Version
Classic
I cannot reproduce what you experience.
But I am using the latest Win 10 Pro build : 10.0.18362

Try updating to the latest one.

Jim
 
Top