Recent content by jonl

  1. J

    Library module Missing photos in collections

    ll photos are still in the original folder and they were never moved, I've seen this on quite a few collections. The photos just disappear from collection and the settings are gone when i go to the folder and reselect them.
  2. J

    Library module Missing photos in collections

    Operating System: Windows 10 - Business Edition Lightroom Classic version 7.1 I have a collection that I've had since 2012, in that collection are 20 sub collections. I went to look into these today because I needed certain images and all but 6 subcollections are empty they have a count of 0...
  3. J

    Need to "un associate files in a collection"

    Hi Jim, what I ended up doing was to remove the folder (they were years like 2009, 2010, etc.). Then I re imported the files and pointed the ! files to the folder and they were ok, as I only had to do 3 years worth of images it went fairly quick. Thanks Jon
  4. J

    Need to "un associate files in a collection"

    I had a NAS system crash on me and that contained a lot of my images including collections. I’ve since built another NAS system and have put the files back on it. The issue I’m having when I select a file from a collection it is grey with an ! in the upper right hand corner of the image, I...
  5. J

    images in collection are showing 0 images

    I do not know what has happened but a lot of my collections are appearing with 0 images when there were some. Any idea what may have happened? I use LR3.6 WXP Pro SP3
Top